Carryonbag

Kategori: Design och idéer

Att älska sitt jobb och att älska att driva projekt, entreprenörskap och formge kan leda till många olika saker. För några år sen startade jag upp en sidoverksamhet - carryonbag. Snygga formgivna och bra tygpåsar. Ett projekt som känns otroligt aktuellt just nu. Kolla in carryonbag.se och följ gärna på facebook.
 
 
 

Att driva försäljning och varumärke i sociala medier

Kategori: Design och idéer

Idag är det allt viktigare att jobba med sina relationer till sina kunder. Lära sig om sina kunder och sin målgrupp. Ju mer du vet ju mer kan du anpassa dina tjänster och produkter mot din målgrupp och därmed sälja mer. Om du känner din målgrupp, vad de är intresserade av, vad som engagrar dem och vad de vill läsa om är sannolikheten också större att de engagerar sig i ditt varumärke och blir den varumärkesbärare som du vill att de ska vara. Och sen då frågan kring sociala medier som idag är så viktiga. Vilka ska man välja? Vilka vill din målgrupp få information från dig ifrån? Var vill de ta del av ditt varumärke? Var hittar du nya kunder och i vilka medier rör de sig? Att jobba med kommunkation idag är oerhört svårt och ibland får man testa och lära sig på vägen. Och det tar tid. Ha det med er. Men sätt igång. Var konsekvent. Välj hellre ett medie och börja och gör det bra än många och gör det sådär.

Byggelit - ett företag i ständig utveckling

Kategori: Design och idéer

För några månader sen lanserade vi Byggelits nya hemsida. Bakom arbetet med att ta fram själva hemsidan  ligger ett stort arbete i att titta på hur hemsidan skall byggas upp och bakomliggande sökordsoptimering, adwordskampanjer och produktanalys och texter. För Byggelit driver jag varumärket i alla sociala medier, tar fram kampanjer, tar fram med idéer för produktutvecklingen och planer för hela året för Byggelit kommunikation.
 
 

Meindl - kvalitet, komfort och hantverk

Kategori: Design och idéer

Att jobba med Meindl är otroligt intressant uppdrag. Förutom att jag haft förmånen att formge varumärket  så jobbar jag med kommunikation i alla olika medier och driver försäljningen på hemsidan. Det kan handla om att få ut kampanjer i sociala medier (både form och idé) men bakom detta ligger framtagna strategier och aktivitetsplaner. Ett fantastiskt uppdrag för en fantastisk kund.